PREZENTAREA COMPANIEI

Dezvoltatorul imobiliar SC CONTI REAL ESTATE SRL este o companie cu capital autohton integral privat parte a unui grup care reuneste mai multe firme, fiecare cu experienta in domeniul comercial si imobiliar.

Compania SC CONTI REAL ESTATE SRL are asigurata o solida fundatie provenita din structura actionariatului si a managementului.

De ce suntem mai buni ca altii? De ce nu ne e frica de concurenta? Cu ce ne deosebim de alti dezvoltatori?

Satisfacerea cerintelor clientului si orientarea catre calitate a fost motto-ul proiectului si a contat inca din momentul alegerii locatiei apoi din alegerea colaboratorilor: firma de arhitectura si firma de constructii care sunt companii cu o mare experienta in domeniul dezvoltarilor rezidentiale.

Proiectantul general al proiectului "POPA NAN RESIDENCE" situat in strada Popa Nan 111-113 este compania OBERMEYER Romania membra a grupului international OBERMEYER a caror arhitecti si ingineri constructori cu o bogata experienta in proiectarea si construirea a numeroase ansambluri rezidentiale, atat in Romania cat si in strainatate, au imbinat pragmatismul german cu cerintele pietei romanesti, astfel incat sa ofere clientilor nostrii apartamente cu spatii generoase si utile, cu un format occidental.

Constructor si antreprenor general este compania S.C. C.N.D. Residence Investment S.R.L. care a realizat proiecte rezidentiale in zona Vitan Mall.

Pentru lucrarile de subsol (trei etaje, pereti mulati, parcari, boxe etc) a fost contractata filiala din Romania a firmei germane ZUBLIN, specialista pe lucrari de subsol.

Responsabilitatea privind calitatea materialelor se reflecta direct in rezistenta cladirii oferind confortul sigurantei si al calitatii locuirii in acest spatiu.

Combinatia dintre materialele de constructie de calitate si aspectul modern al apartamentelor, cat si detaliile care beneficieaza de o atentie sporita te vor face ca, atunci cand vei pasi pentru prima data in acest camon, sa te simti ca acasa!Misiune: Realizarea unui proiect de o asemena calitate incat sa poata sfida criza.
Viziune: Sa dezvoltam cel mai dorit proiect rezidential din Bucuresti
Valori:
1. Respect - fata de clienti, furnizori,colaboratori
2. Integritate - ne comportam cu onestitate si atingem standarde profesionale si etice inalte
3. Incredere - suntem singurii care am inceput sa dezvoltam un proiect rezidential in vremuri de criza.
4. Responsabilitate - construim relatii credibile si responsabile cu clientii si colaboratorii nostri astfel incat sa raspundem cerintelor si nevoilor acestora
5. Excelenta - Experienta de pe pietele mature din Europa ne determina sa urmarim in mod constant satisfacerea nevoilor clientului,performanta si calitatea.


Rezerva aici
Tipuri de apartamente
Vezi aici tipurile

Vedere exterioara

Parcare
Vezi aici parcarea

Download
Anunturi imobiliare
©2010 Conti Real Estate.Toate drepturile rezervate. Created by Inedit Design